Service & FAQ

**Artikelen retour sturen.**

Wij vinden het geen probleem als er artikelen terug gestuurd worden zolang ze maar schoon en niet gebruikt zijn. Bij ons hoeft dat ook niet precies binnen de 14 dagen.

De kosten!?

De verzendkosten voor het terug sturen zijn voor de klant. Komt de complete bestelling terug en u heeft verzendkosten betaald dan moeten wij dat aan u terug betalen.

Heeft u een bestelling geplaatst die gratis is verstuurd?

Pakket bestellingen boven de €20, en bestelling met buis of rollen boven de €150,- versturen en bezorgen wij gratis. Mocht er een gedeelte van deze bestelling terug komen en de totaal afgenomen bestelling komt onder dat bedrag uit dan zullen wij u alsnog de door ons gemaakte “opstuurkosten” doorberekenen. Dit omdat u dan niet meer voldoet aan de €40,- bij hulpstukken en €225,- bij buis en rollen.

Voorbeeld 1;

U besteld voor €45,- en wij versturen het dan gratis. U heeft wellicht teveel of het verkeerde besteld en u stuurt voor €10,- aan producten terug, wij crediteren u dan niet de €10,00 maar berekenen alsnog de €6,95. Wij storten dan dus €3,05 terug omdat u afgenomen order dan €35,- is en onder de €40,- uitkomt.

Voorbeeld 2;

U besteld voor €280,- en wij leveren het dan gratis. U heeft wellicht teveel of het verkeerde besteld en u stuurt voor €80,- aan producten terug, wij crediteren u dan niet de €80,00 maar berekenen alsnog de €49,95. Wij storten dan dus €10,05 terug omdat u afgenomen order dan €220,- is en onder de €225,- zit.

Voor België gelden er andere tarieven.

Mocht u hierover een vraag hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen.