PVC Online

PVC-ONLINE is een webwinkel voor kunststof leidingsystemen, installatiemateriaal en technische artikelen. In onze webwinkel vind je ruim 5000 producten. Door het ruime assortiment en verschillende soorten artikelen zit het product waar u naar op zoek bent er vast bij!

De producten die u op deze website kunt vinden voldoen aan de hoogst gestelde eisen en hebben het keurmerk van KOMO en KIWA. Het is mogelijk om onze producten te leveren buiten Nederland. De transportkosten zijn daarvoor opvraagbaar. Uw bestelling wordt in Nederland meestal na betaling binnen 2 dagen geleverd.

Onze webwinkel biedt verschillende soorten PVC buizen aan. We hebben een groot assortiment aan PVC buizen, PVC hulpstukken, PVC t-stukken, PVC bochten en andere soorten PVC hulpstukken. Doordat we goedkoop PVC in kopen en kleine marges hanteren zijn wij de goedkoopste webwinkel van Nederland.

Onze PVC buizen kunnen gebruikt worden voor de binnen riolering voor in de douche, keuken en wc. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van waar onze PVC buizen van toepassing kunnen zijn. Heb je speciale vragen of wil je een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

PVC buizen

Onze webwinkel beschikt over een ruim assortiment aan PVC buizen. In diverse diameters en lengtes kunt u onze PVC buizen kopen. Door het ruime assortiment en verschillende soorten PVC buizen zit het type waar u naar op zoek bent er vast tussen! PVC drukbuizen worden gebruikt om vloeistof te verplaatsen. De buis is geschikt voor bijv. een waterleiding, filterinstallatie of een persrioolsysteem. U heeft een bepaald type buis nodig voor verschillende type leidingsysteem. De Pn waarde is het aantal bar druk dat een buis kan weerstaan. Voor lage druk is het mogelijk te kiezen uit de druk klasse tot 7.5 bar. Voor zwaardere belasting kunt u beter een drukbuis kiezen tot 16 bar.

In de webwinkel van PVC-online kunt u gemakkelijk en snel online PVC buizen bestellen. 

PVC-online heeft een ruim aanbod aan PVC leidingen en PVC pijpen. U kunt hier gemakkelijk PVC leidingen en pijpen kopen.

PVC regenpijpen

Voor regenpijpen is PVC een bekend materiaal. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan vroeger. Zo zijn PVC regenpijpen niet alleen meer in de kleur grijs verkrijgbaar. PVC is ook veel goedkoper in vergelijking met andere materialen voor regenpijpen. Daarnaast zijn PVC regenpijpen ook makkelijk te verwerken.

De regenpijpen van PVC materiaal kunt u snel en gemakkelijk bij PVC online bestellen. Wij leveren de PVC regenpijpen meestal binnen twee werkdagen.

PVC Afvoer en riolering

Een goed afvoer en riolering systeem is zeer belangrijk! Om op een nette wijze van afvalwater af te komen biedt PVC- online u daarom ook een ruim assortiment PVC afvoer en riool buizen aan. Het afvoer PVC assortiment van PVC- online voldoet aan de gestelde KOMO en KIWA eisen. Hierdoor bent u verzekerd van een zeer hoge kwaliteit PVC afvoerbuizen.

PVC leidingen

Bent u bezig met de aanleg van een nieuwe waterleiding of wilt u hier binnenkort aan gaan beginnen? Dan hebt u PVC drukleidingen nodig. Deze PVC leidingen zijn speciaal ontworpen om vloeistof onder hoge druk te verplaatsen. Bij PVC - online kunt u gemakkelijk PVC leidingen bestellen. Uw bestelling heeft u meestal binnen twee werkdagen al in huis!

Bekijk producten