Supersnelle levering in heel Nederland en België

95% van de bestellingen leveren wij na betaling af binnen 2 werkdagen!!!

Bestelling geplaats voor 11uur en betaald met Ideal worden meestal de volgende werkdag al geleverd.

De levertijd is voor pakketdienst bestellingen 1a2 werkdagen, en voor lengtes buis, grote rollen en palletzendingen die via een transportbedrijf geleverd worden zal de levertijd 1-3 dagen zijn.

Mits op voorraad uiteraard, bij de producten staat wel de beschikbaarheid, maar het kan altijd voorkomen dat net dat product op is bij onze groothandel. Als er een product bij uw bestelling zit die vermeld staat als "is leverbaar 3-7 dagen" dan kan het zijn dat de levering van uw bestelling opschuift. De snelheid is ook sterk afhankelijk van het tijdstip van bestellen/betalen van uw bestelling, en uiteraard de afleverplek. Het transportbedrijf zit niet elke dag in alle uithoeken van Nederland.

Bijvoorbeeld:

pakketzendingen die voor 14.00uur bij ons binnen zijn en betaald met Ideal zullen diezelfde dag nog worden verstuurd en als alles normaal verloopt de volgende werkdag geleverd worden. U krijgt via onze groothandel een e-mail met een link om het pakket te volgen.

Transportbedrijf leveringen die wat kleiner zijn moeten wij voor 12uur aanmelden bij de transporteur, deze leveringen zullen ook normaal gesproken de volgende dag geleverd worden, uithoeken kunnen altijd een dag opschuiven. Leveringen met veel buis worden gedaan door ons zelf, dan zijn wij afhankelijk van een route en dan kan de levering een dag opschuiven. Helaas kunnen wij bij deze leveringen geen tijden of traceercode doorgeven.

Leveringen gaan het snelst als u betaald met Ideal, deze worden namelijk gelijk verwerkt, overboekingen kunnen soms langer duren.

Wij geven altijd door;  "als" alles normaal verloopt dan leveren wij binnen 1a3 werkdagen uw bestelling.

Onlinepvckopen bij Pvconline

Besteljouwpvc met veel pvcvoordeel bij Pvconline!