Ruilen & retourneren

U heeft 14 dagen bedenktermijn.

Artikel 6 – Herroepingsrecht Bij producten: 1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden.

U kunt bij ons ruilen en retourneren, en wij doen niet moeilijk als de 14 dagen net verstreken zijn.

Geen lastige formulieren, maar gewoon even bellen of mailen en u kunt u producten terugsturen naar ons post adres met een kopie van uw bon in de doos.

Als u wilt ruilen dan ook graag eerst even contact opnemen. Daarna kunt u het verkeerde product naar ons postadres terug sturen met een briefje met uw ordernummer. U kunt dan ook gelijk het nieuwe product bestellen via de site. Als de retouren bij ons binnen zijn dan zullen wij die gelijk aan u crediteren, let op! de verzendkosten voor het terug sturen naar ons zijn voor u rekening, zo ook de kosten voor het opsturen van de nieuwe bestelling.

Mocht u verkeerde producten hebben besteld of heeft u teveel besteld dan graag eerste even contact opnemen, u kunt dat dan terugsturen naar ons postadres, graag ook een briefje met uw ordernummer in de doos doen. Als de retouren bij ons binnen zijn dan zullen wij die gelijk aan u crediteren, let op! de verzendkosten voor het terug sturen naar ons zijn voor u rekening.

Mocht u de complete bestelling terug sturen dan zijn wij verplicht om u ook de verzendkosten van de eerste keer opsturen aan u te crediteren.

LET OP!

De producten die naar ons terug gestuurd worden moeten nog netjes zijn, dit betekend schoon, zonder lijmresten, zonder montage plekken en heel, is dit niet het geval dan kunnen wij het niet crediteren.

Gezaagde of speciaal bestelde artikelen die niet op de site stonden kunnen niet retour.

Onlinepvckopen bij Pvconline

Besteljouwpvc met veel pvcvoordeel bij Pvconline!