Ruilen & retourneren

U heeft 14 dagen bedenktermijn.

Artikel 6 – Herroepingsrecht Bij producten: 1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden.

U kunt bij ons ruilen en retourneren, en wij doen niet moeilijk als de 14 dagen net verstreken zijn.

Geen lastige formulieren, maar gewoon even bellen of mailen en u kunt u producten terugsturen naar ons post adres met een kopie van uw bon in de doos.

Als u wilt ruilen dan ook graag eerst even contact opnemen. Daarna kunt u het verkeerde product naar ons postadres terug sturen met een briefje met uw ordernummer. U kunt dan ook gelijk het nieuwe product bestellen via de site. Als de retouren bij ons binnen zijn dan zullen wij die gelijk aan u crediteren, let op! de verzendkosten voor het terug sturen naar ons zijn voor u rekening, zo ook de kosten voor het opsturen van de nieuwe bestelling.

Mocht u verkeerde producten hebben besteld of heeft u teveel besteld dan graag eerste even contact opnemen, u kunt dat dan terugsturen naar ons postadres, graag ook een briefje met uw ordernummer in de doos doen. Als de retouren bij ons binnen zijn dan zullen wij die gelijk aan u crediteren, let op! de verzendkosten voor het terug sturen naar ons zijn voor u rekening.

Mocht u de complete bestelling terug sturen dan zijn wij verplicht om u ook de verzendkosten van de eerste keer opsturen aan u te crediteren.

LET OP!

De producten die naar ons terug gestuurd worden moeten nog netjes zijn, dit betekend schoon, zonder lijmresten, zonder montage plekken en heel, is dit niet het geval dan kunnen wij het niet crediteren.

Gezaagde of speciaal bestelde artikelen die niet op de site stonden kunnen niet retour.

**Artikelen retour sturen.**

Wij vinden het geen probleem als er artikelen terug gestuurd worden zolang ze maar schoon en niet gebruikt zijn. Bij ons hoeft dat ook niet precies binnen de 14 dagen.

De kosten!?

De verzendkosten voor het terug sturen zijn voor de klant. Komt de complete bestelling terug en u heeft verzendkosten betaald dan moeten wij dat aan u terug betalen.

Heeft u een bestelling geplaatst die gratis is verstuurd?

Pakket bestellingen boven de €40, en bestelling met buis of rollen boven de €225,- versturen en bezorgen wij gratis. Mocht er een gedeelte van deze bestelling terug komen en de totaal afgenomen bestelling komt onder dat bedrag uit dan zullen wij u alsnog de door ons gemaakte “opstuurkosten” doorberekenen. Dit omdat u dan niet meer voldoet aan de €40,- bij hulpstukken en €225,- bij buis en rollen.

Voorbeeld 1;

U besteld voor €45,- en wij versturen het dan gratis. U heeft wellicht teveel of het verkeerde besteld en u stuurt voor €10,- aan producten terug, wij crediteren u dan niet de €10,00 maar berekenen alsnog de €6,95. Wij storten dan dus €3,05 terug omdat u afgenomen order dan €35,- is en onder de €40,- uitkomt.

Voorbeeld 2;

U besteld voor €280,- en wij leveren het dan gratis. U heeft wellicht teveel of het verkeerde besteld en u stuurt voor €60,- aan producten terug, wij crediteren u dan niet de €60,00 maar berekenen alsnog de €49,95. Wij storten dan dus €10,05 terug omdat u afgenomen order dan €220,- is en onder de €225,- zit.

Voor België gelden er andere tarieven.

Mocht u hierover een vraag hebben dan kunt u ons altijd bellen of mailen.

Onlinepvckopen bij Pvconline

Besteljouwpvc met veel pvcvoordeel bij Pvconline!